Stekkers en stopcontacten in Aruba 🇦🇼

127
voltage
60
netfrequentie
Stekker Type A
Type A
Stekker Type B
Type B
Stekker Type F
Type F

Ja, je hebt een reisstekker nodig in Aruba

Universele Wereldstekker met 4 USB Poorten
€ 29,99

Universele Wereldstekker met 4 USB Poorten

Wij raden dit product aan om mee te nemen met je reis naar Aruba.

Direct bestellen
2x reisstekker type A/B
€ 11,99

2x reisstekker type A/B

Wij raden dit product aan om mee te nemen met je reis naar Aruba.

Direct bestellen

Welke stekkers en stopcontacten in Aruba?

De stopcontacten en stekkers die ze gebruiken in Aruba zijn niet compatibel met de Nederlandse stekkers. Wil je dus gebruik maken van je eigen apparatuur dan heb je een reisstekker nodig die past in de stopcontacten van Aruba. Wij raden een universele wereldstekker aan zodat je een handige gadget hebt die je ook voor een volgende reis kunt gebruiken.

Welke netspanning en frequentie in Aruba?

In Aruba heb je mogelijk een reisstekker of een omvormer nodig om je elektrische apparaten te gebruiken. De netspanning in Aruba is 127V/60Hz, in Nederland is dat 230V/50Hz. De meeste huidige stroomadapters kunnen zonder probleem worden aangesloten op zowel 230V als 110V. Check voor de zekerheid het type plaatje van de adapter. Is dit niet het geval, koop dan een transformator bij een bouwmarkt.

Heb ik een reisstekker nodig in Aruba?

Ja, je hebt een reisstekker (of wereldstekker) nodig om je Nederlandse apparaten te kunnen gebruiken in Aruba. De stopcontacten in Aruba zijn namelijk anders dan de Nederlandse.

Heb ik een spanningsomvormer nodig in Aruba?

Controleer of je apparaten op variabele voltages 127V werken. Is dit niet het geval, dan heb je mogelijk een spanningsomvormer nodig.