Stekkers en stopcontacten in Jemen πŸ‡ΎπŸ‡ͺ

230
voltage
50
netfrequentie
Stekker Type A
Type A
Stekker Type D
Type D
Stekker Type G
Type G

Ja, je hebt een reisstekker nodig in Jemen

Universele Wereldstekker met 4 USB Poorten
€ 29,99

Universele Wereldstekker met 4 USB Poorten

Wij raden dit product aan om mee te nemen met je reis naar Jemen.

Direct bestellen
2x reisstekker type G
€ 11,99

2x reisstekker type G

Wij raden dit product aan om mee te nemen met je reis naar Jemen.

Direct bestellen

Welke stekkers en stopcontacten in Jemen?

De stopcontacten en stekkers die ze gebruiken in Jemen zijn niet compatibel met de Nederlandse stekkers. Wil je dus gebruik maken van je eigen apparatuur dan heb je een reisstekker nodig die past in de stopcontacten van Jemen. Wij raden een universele wereldstekker aan zodat je een handige gadget hebt die je ook voor een volgende reis kunt gebruiken.

Welke netspanning en frequentie in Jemen?

In Jemen heb je mogelijk een reisstekker of een omvormer nodig om je elektrische apparaten te gebruiken. De netspanning in Jemen is 230V/50Hz, in Nederland is dat 230V/50Hz. De meeste huidige stroomadapters kunnen zonder probleem worden aangesloten op zowel 230V als 110V. Check voor de zekerheid het type plaatje van de adapter. Is dit niet het geval, koop dan een transformator bij een bouwmarkt.

Heb ik een reisstekker nodig in Jemen?

Ja, je hebt een reisstekker (of wereldstekker) nodig om je Nederlandse apparaten te kunnen gebruiken in Jemen. De stopcontacten in Jemen zijn namelijk anders dan de Nederlandse.

Heb ik een spanningsomvormer nodig in Jemen?

Controleer of je apparaten op variabele voltages 230V werken. Is dit niet het geval, dan heb je mogelijk een spanningsomvormer nodig.