Stekkers en stopcontacten in Puerto Rico 🇵🇷

120
voltage
60
netfrequentie
Stekker Type A
Type A
Stekker Type B
Type B

Ja, je hebt een reisstekker nodig in Puerto Rico

Universele Wereldstekker met 4 USB Poorten
€ 29,99

Universele Wereldstekker met 4 USB Poorten

Wij raden dit product aan om mee te nemen met je reis naar Puerto Rico.

Direct bestellen
2x reisstekker type A/B
€ 11,99

2x reisstekker type A/B

Wij raden dit product aan om mee te nemen met je reis naar Puerto Rico.

Direct bestellen

Welke stekkers en stopcontacten in Puerto Rico?

De stopcontacten en stekkers die ze gebruiken in Puerto Rico zijn niet compatibel met de Nederlandse stekkers. Wil je dus gebruik maken van je eigen apparatuur dan heb je een reisstekker nodig die past in de stopcontacten van Puerto Rico. Wij raden een universele wereldstekker aan zodat je een handige gadget hebt die je ook voor een volgende reis kunt gebruiken.

Welke netspanning en frequentie in Puerto Rico?

In Puerto Rico heb je mogelijk een reisstekker of een omvormer nodig om je elektrische apparaten te gebruiken. De netspanning in Puerto Rico is 120V/60Hz, in Nederland is dat 230V/50Hz. De meeste huidige stroomadapters kunnen zonder probleem worden aangesloten op zowel 230V als 110V. Check voor de zekerheid het type plaatje van de adapter. Is dit niet het geval, koop dan een transformator bij een bouwmarkt.

Heb ik een reisstekker nodig in Puerto Rico?

Ja, je hebt een reisstekker (of wereldstekker) nodig om je Nederlandse apparaten te kunnen gebruiken in Puerto Rico. De stopcontacten in Puerto Rico zijn namelijk anders dan de Nederlandse.

Heb ik een spanningsomvormer nodig in Puerto Rico?

Controleer of je apparaten op variabele voltages 120V werken. Is dit niet het geval, dan heb je mogelijk een spanningsomvormer nodig.