Stekkers en stopcontacten in Zimbabwe πŸ‡ΏπŸ‡Ό

240
voltage
50
netfrequentie
Stekker Type D
Type D
Stekker Type G
Type G

Ja, je hebt een reisstekker nodig in Zimbabwe

Universele Wereldstekker met 4 USB Poorten
€ 29,99

Universele Wereldstekker met 4 USB Poorten

Wij raden dit product aan om mee te nemen met je reis naar Zimbabwe.

Direct bestellen
2x reisstekker type G
€ 11,99

2x reisstekker type G

Wij raden dit product aan om mee te nemen met je reis naar Zimbabwe.

Direct bestellen

Welke stekkers en stopcontacten in Zimbabwe?

De stopcontacten en stekkers die ze gebruiken in Zimbabwe zijn niet compatibel met de Nederlandse stekkers. Wil je dus gebruik maken van je eigen apparatuur dan heb je een reisstekker nodig die past in de stopcontacten van Zimbabwe. Wij raden een universele wereldstekker aan zodat je een handige gadget hebt die je ook voor een volgende reis kunt gebruiken.

Welke netspanning en frequentie in Zimbabwe?

In Zimbabwe heb je mogelijk een reisstekker of een omvormer nodig om je elektrische apparaten te gebruiken. De netspanning in Zimbabwe is 240V/50Hz, in Nederland is dat 230V/50Hz. De meeste huidige stroomadapters kunnen zonder probleem worden aangesloten op zowel 230V als 110V. Check voor de zekerheid het type plaatje van de adapter. Is dit niet het geval, koop dan een transformator bij een bouwmarkt.

Heb ik een reisstekker nodig in Zimbabwe?

Ja, je hebt een reisstekker (of wereldstekker) nodig om je Nederlandse apparaten te kunnen gebruiken in Zimbabwe. De stopcontacten in Zimbabwe zijn namelijk anders dan de Nederlandse.

Heb ik een spanningsomvormer nodig in Zimbabwe?

Controleer of je apparaten op variabele voltages 240V werken. Is dit niet het geval, dan heb je mogelijk een spanningsomvormer nodig.